Divu dienu garumā Latvijā zināmi pavāri, pārtikas nozares speciālisti un uzņēmēji tikās atvērtā tipa virtuvē un omulīgi iekārtotā viesistabā, lai gatavotu maltīti un diskutētu par nozarē aktuālo.
Reaton allaž uzskatījis, ka ir ārkārtīgi svarīgi strādāt sinerğijā ar pārējiem nozares pārstāvjiem, lai kopā attīstītu pārtikas industriju Latvijā, runātu par aktuālajām tendencēm, kā arī palīdzētu augt jaunajiem profesionāļiem. Mēs piešķiram nozīmību sadarbībai starp dažādiem jomas pārstāvjiem – ēdiena piegādātājiem, pavāriem, uzņēmējiem, pasākumu rīkotājiem. Tādēļ izvēlamies atbalstīt un vienmēr būt tur, kur notiek rosība. Tikai, darot kopā, iespējams panākt tādu jaudu, lai būtu iespējams sasniegt uzstādītos mērķus!
Paldies “Pavāru klubs” par uzņēmību un lielisko sadarbību! Kopā mēs varam vairāk.